Вітання Президента Асамблеї з Днем знань!

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

 

 

Дорогі учні, студенти, аспіранти, учителі, науково-педагогічні працівники!

 

Вітаю вас з Днем знань!

Гарна традиція відзначати перший день нового навчального року об’єднує різні покоління. Дорослим це свято нагадує про шкільні та студентські роки, про старих товаришів, про щасливу пору дитинства і юності, а для дітей і молоді – означає черговий крок до вершин знань, зустріч з друзями та улюбленими вчителями. Але, в першу чергу, це свято першокласників, адже кожен з нас через все життя проносить спогади про той день, коли вперше переступив шкільний поріг. Перед вами відкривається особливий світ, наповнений скарбами мудрості, що дає невичерпні можливості для нових відкриттів і духовного зростання. Україна по праву пишається високою якістю вітчизняної освіти, яке є найбільшим народним надбанням. Політика, що проводиться в нашій країні, сприяє наданню всім юним громадянам рівних умов для оволодіння знаннями, реалізації здібностей і громадянського становлення.

1 вересня – це привід висловити слова подяки педагогам, чия професія об’єднує в собі кращі людські якості, а активна громадянська позиція грає виключно важливу роль у формуванні майбутнього покоління нашої країни.

Знання, культура і духовність – гарантія стабільності і процвітання держави. Тому, ми маємо робити все можливе, щоб освіта була якісною, доступною і допомагала кожному знайти своє місце в житті.

Від щирого серця бажаю всім школярам і студентам, педагогам і батькам, щоб новий навчальний рік став часом натхнення, а кожен день навчання і роботи приносив радість відкриттів і творчості.

Зі святом!

 

З повагою,

Президент                      Є. Романенко