Президент громадської організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України Євген Олександрович Романенко – кандидат у депутати Київської міської ради по Голосіївському району від політичної партії “Слуга Народу” (№ 2 у виборчому списку)!

Президент громадської організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України Євген Олександрович Романенко – кандидат у депутати Київської міської ради по Голосіївському району від політичної партії “Слуга Народу” (№ 2 у виборчому списку).

Євген Олександрович працював головою  Подільської районної у м. Києві державної адміністрації, головою районної ради, директором державного підприємства Кабінету Міністрів України, радником голови Верховної Ради України. Голова Спеціалізованої вченої ради МАУП, очолює ряд редакційних рад наукових фахових журналів з державного управління.

Євген Романенко вірить у гідне майбутнє України і своєю щоденною наполегливою працею вносить свій вклад у її розвиток та процвітання!
Голосуйте за Євгена Романенка, № 2 у виборчому списку кандидатів у депутати Київської міської ради по Голосіївському району від політичної партії “Слуга Народу”!

З повагою,
Колектив Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління