Інформація про міжнародну конференцію

         header

           Асамблея, протягом майже 2-ох років,  має партнерські відносини з IIAS. IIAS – недержавна міжнародна організація, діяльність якої зосереджена на вивченні практичного досвіду та проведенні теоретичного аналізу з ключових питань державного управління. Ми обмінюємося інформацією про основні заходи, досвідом роботи з розвитку державного управління.

        Інформуємо Вас, що IIAS з 25-29 червня 2018 року проводитиме конференцію в Тунісі на тему: «Удосконалення адміністративних наук у всьому світі».

       Проведення конференції має на меті об’єднання провідних практиків, науковців, студентів, аспірантів і молодих дослідників державного управління для розгляду, на експертно-науковому рівні, стратегій, методів та інструментів реформування адміністративних наук, шляхом упровадження європейських підходів.

          За результатами проведення заходу, буде надрукований збірник тез, до подання матеріалів у який можуть долучитися усі бажаючі.

        Кінцевий термін подачі матеріалів конференції – 15 вересня 2017 року.

        Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися за посиланням: https://www.iias-congress2018.org/wp-content/uploads/2017/06/IIAS_Call-for-Panels-Tunis2018-GB.pdf