29-31 травня 2019 р. Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління виступила співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції “Управління інноваційними процесами в умовах модернізації освіти і науки”

29-31 травня 2019 р. Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління виступила співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції “Управління інноваційними процесами в умовах модернізації освіти і науки”. Конференція відбулася в м. Авсаллар (Туреччина).

Організувала конференцію Регіональна Академія Менеджменту (Казахстан). Під час конференції обговорювалися актуальні проблеми формування економічних, політичних стратегій розвитку держав та інституційно-організаційних аспектів розвитку державного управління та місцевого самоврядування. Учасники конференції приділили значну увагу проблемам управління якістю державних товарів і послуг на засадах системного менеджменту. Узагальнювали питання інституційних та конкурентних викликів, які постають сьогодні перед освітньою галуззю у всьому світі.

За результатами конференції буде опублікований збірник наукових праць. Збірник буде розміщений на сайті Регіональної Академії Менеджменту: http://www.regionacadem.org