Інформація від Наукового керівника проекту «Українська школа архетипіки» щодо цьогорічного наукового форуму Української школи архетипіки та подальших планів

0001

 

 

Дорогі друзі,

 

 

радий вітати вас з початком нового навчального і дослідницького сезону!

Підсумок 2018. Перш за все дозвольте висловити слова подяки за вашу активність і досягнення в рамках Української школи архетипіки. Кульмінацією минулого року стали заходи, проведені у французькому університеті Монпельє-3 імені Поля Валері. Нові контакти породили нові ідеї, концепти, перспективи. Заходи пройшли на досить високому рівні, отримали підтримку з боку політичного керівництва країни, національної академії наук України, НАДУ та інших партнерів-співорганізаторів.

Фінал 2018. Завершальним акордами 2018 року стануть щорічний міжнародний книжковий форум у Львові (15 вересня), де ми разом з видавничим домом «Києво-Могилянська академія» представимо  франко-український переклад книги Сорбоннського професора Мішеля Маффесолі «Час племен» і Юнгіанскій квест (29 листопада).

Перспективи 2019. Наші французькі партнери в особі Патріка Таккюселя, директора Інституту соціологічних і антропологічних досліджень IRSA-CRI (LERSEM) запросили до організації в кінці 2019 року міжнародного міждисциплінарного симпозіуму. Подумаємо, як нам «вписати» наш ТМС-2019 в цей формат. Пропозиції приймаються. Рішення приймемо 29 листопада на юнгіанському квесеті.

Програма Юнгіанського квесту.

Всім заздалегідь величезне спасибі за запрошую до подальшої співпраці!

 

 

З повагою,

доктор соціологічних наук, професор,

професор кафедри публічної політики та політичної аналітики

Національної академії державного управління

при Президентові України      Афонін Едуард Андрійович