Щодо активізації співробітництва з членами Асамблеї у 2018 році

 

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

«Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління»

04070, м. Київ, Андріївський узвіз, буд. 11, офіс 68, тел. (063 951 78 55), т/ф 462-55-41, ­­­­ http://vadnd.org.ua/ua/news/

 

 

Керівникам відокремлених підрозділів

Всеукраїнської асамблеї докторів наук

з державного управління

 

Шановні колеги!

 

           Інформуємо вас, що за 3 роки роботи Асамблеї вона стала потужною науковою організацією, що впевнено розвиває міжнародне співробітництво і примножує позитивний імідж галузі державного управління України у світі!

          Асамблея організувала та провела більше 40 наукових конференцій, різних рівнів, серед них міжнародні та всеукраїнські наукові конференції. Колектив Асамблеї приділяє значну увагу співпраці з закладами освіти і культури, громадськими організаціями та професійними об’єднаннями, напрямком діяльності яких є публічне адміністрування. На сьогодні, партнерами Асамблеї є провідні із державного управління наукові установи Канади, Грузії, Польщі, Казахстану.  Члени Асамблеї щорічно публікують більше 100 наукових праць у фахових виданнях та матеріалах конференцій із різних напрямків державного управління.

         Звертаємося до вас з проханням активніше співпрацювати з нами у 2018 році. Надсилайте, будь-ласка, нам інформацію про вашу участь у наукових заходах, про випуск книжок, про міжнародні стосунки, про творчі здобутки членів ваших підрозділів. Інформація розміщуватиметься на сайті Асамблеї.

       Інформацію надсилайте на адресу: [email protected].

       Надана вами інформація сприятиме налагодженню контактів між науковцями у галузі державного управління та пошуку необхідної інформації щодо їх діяльності.

       Заздалегідь вдячний!

 

       З повагою,

Президент,

д-р. наук з держ. упр., проф.,

Заслужений юрист України                                                          Є.О. Романенко