Підписано Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською Асамблеєю докторів наук з державного управління та Науково-дослідним центром судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України

                                             Картинки по запросу Науково-дослідним центром судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України

12 грудня 2019 р., на святкуванні 15-річчя з дня заснування Науково-дослідного центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Всеукраїнською Асамблеєю докторів наук з державного управління, в особі Президента Романенка Є.О. та Науково-дослідним центром судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України (http://www.intelect.org.ua/), в особі Директора Федоренка В.Л.

Науково-дослідний центр судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України – потужна багатопрофільна державна установа, що спеціалізується на проведенні високотехнологічних судових експертиз. Центр впевнено розвиває міжнародне співробітництво з питань організації та проведення науково-дослідних робіт у галузі судової експертизи, впроваджуючи їх результати в експертну, слідчу та судову практики. Центр укомплектований висококваліфікованими фахівцями, які проводять значну кількість судових експертиз, надаючи, тим самим, реальну і суттєву допомогу в захисті прав та інтересів людини, а судовим і слідчим органам  у формуванні доказової бази.

У рамках співпраці заплановано здійснення наукового співробітництва, спрямованого на вивчення і узагальнення досягнень науки та сприяння їх найбільш повному використанню в інтересах соціально-економічного та правового розвитків України, а, також, для відтворення інтелектуального потенціалу суспільства, обміну знаннями та досвідом, укріплення міжнародного іміджу України.