Президент громадської організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України Євген Олександрович Романенко – кандидат у депутати Київської міської ради по Голосіївському району від політичної партії “Слуга Народу” (№ 2 у виборчому списку)!

77F1F3C0-3B2A-46D1-91E8-58C21AFEB05C

 

Президент громадської організації “Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління”, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України Євген Олександрович Романенко – кандидат у депутати Київської міської ради по Голосіївському району від політичної партії “Слуга Народу” (№ 2 у виборчому списку).
Як Президент громадської організації та особа, яка, в період з 2006 по 2010 рр., обіймала посаду голови Подільської районної у м. Києві ради та державної адміністрації Євген Олександрович добре знає які, на сьогодні, потрібні зміни у державно-управлінському житті країни, як налагодити партнерські відносини громадськості з органам державної влади для реалізації економічних, політичних, наукових, інтелектуальних та соціальних інтересів України.
Як керівник міжнародними політичними та науковими проєктами у різних сферах державного управління Євген Романенко має чітке бачення як забезпечити стабільний розвиток країни, яка має упевнено йти шляхом самостійного розвитку, щоб її громадяни жили у мирній та процвітаючій державі!
Євген Романенко вірить у гідне майбутнє України і своєю щоденною наполегливою працею вносить свій вклад в її розвиток та процвітання!
Бажаємо Вам успіхів та перемоги, шановний Євгене Олександровичу!

З повагою,
Колектив Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління