Міжнародна всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «МЕНЕДЖМЕНТ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ У НОВІЙ ЕКОНОМІЦІ»

poltava

                19 жовтня 2017 року в місті Полтава, в Полтавському університет економіки і торгівлі відбулася Міжнародна всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «МЕНЕДЖМЕНТ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ У НОВІЙ ЕКОНОМІЦІ». У конференції взяли участь Президент Асамблеї – Євген Олександрович Романенко та Виконавчий директор Президії Асамблеї – Ірина Віталіївна Чаплай.

               Конференція організована з метою розроблення теоретичних і прикладних засад із менеджменту розвитку соціально-економічних систем в умовах нової економіки та постіндустріального суспільства.

             Виступи доповідачів торкалися проблем менеджменту розвитку соціально- економічних систем, проблем управління регіональним розвитком в умовах нової економіки, проблем креативного менеджменту, менеджменту знань та менеджменту освіти.

            Доповіді викликали живий інтерес і започаткували дискусію щодо питань реалізації реформ в умовах формування креативних індустрій.

            В цілому, захід покликаний сприяти формуванню багаторівневого механізму сталого розвитку національного господарства.

            Доповіді учасників пленарного та секційних засідань будуть розміщені у збірнику тез за результатами конференції.