Колектив Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління вітає свого партнера Міжрегіональну Академію управління персоналом із тридцять першою річницею від дня заснування!

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП) - вузи ...Букет с пионовидной розой

Колектив Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління вітає свого партнера Міжрегіональну Академію управління персоналом із тридцять першою річницею від дня заснування.

Впродовж усього періоду існування, МАУП був і залишається ключовою ланкою у процесі становлення власної національної системи освіти та науки, реалізації державної політики у цій галузі, визначення її гідного місця у світовому навчально-виховному просторі.

Щоденна чесна, віддана робота керівництва МАУП, глибокий науковий підхід, творчість та інноваційне мислення професорсько-викладацького складу  МАУП, а, також, щирі, конструктивні партнерські стосунки з усіма учасниками методичного забезпечення навчального процесу – науковими колективами, методистами, видавництвом, бібліотекою допомагає ВНЗ впевнено крокувати вперед, відповідати вимогам часу, досягати нових висот.

Ми переконані, що ваша діяльність у галузі розвитку української  освіти та впровадження нових навчальних технологій буде вдячно та шанобливо прийнята вчителями, організаторами освітянського процесу, всією громадськістю та державою.

Бажаємо вам та вашим близьким здоров’я та щастя, енергії та творчих надбань, оптимізму та успіхів у всіх справах!

 

З повагою, 

Президент,         

доктор наук з державного управління,

професор, Заслужений юрист України                    Є.О. Романенко