ЗАПРОШУЄМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ВЛАДИ, ПРОВЕДЕННЯ РЕФОРМ В УКРАЇНІ. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ ДЛЯ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД»

Національний університет водного господарства та природокористування

Шановні колеги!

 

                  Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління вже більше 2 років співпрацює у партнерстві з Національним університетом водного господарства та природокористування, що заключається у обміні інформацією та досвідом, взаємній координації науководослідної роботи.

                   Звертаюся до Вас з інформацією про те, що Національний університет водного господарства та природокористування 20 жовтня 2017 року проводитиме І Міжнародну науково-методичну конференцію «Децентралізація влади, проведення реформ в Україні. Сучасний стан та проблеми підготовки кадрів для об’єднаних територіальних громад» та запрошую прийняти участь у конференції.

                  Мета конференції – обговорення фундаментально-прикладних і методичних питань функціонування і розвитку об’єднаних територіальних громад в Україні.

                  За результатами проведення заходу, буде надрукований збірник тез, до подання матеріалів у який можуть долучитися усі бажаючі. Публікація тез безкоштовна.

                  Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися за посиланням.

                З повагою,

Президент Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління,

завідувач кафедри публічного адміністрування  МАУП,

Голова спеціалізованої вченої ради щодо захисту кандидатських дисертацій з державного управління МАУП, д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України                                                    

 

 

 

 

 

 

 

      Є.О. Романенко