Вітання колективу Міжрегіональної Академії управління персоналом із 30-річчям від дня заснування!!!

Безымянный

Шановні друзі!

Щиро вітаю керівництво, професорсько-викладацький склад, співробітників та студентів із 30-річчям від дня заснування Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Історія Міжрегіональної Академії управління персоналом нерозривно пов’язана із розвитком України, із вдосконаленням системи вищої освіти та науки. За роки свого існування, Міжрегіональна Академія управління персоналом стала одним із найавторитетніших приватних вищих навчальних закладів, який забезпечує підготовку високопрофесійних фахівців відповідно до новітніх світових запитів.

Випускники Міжрегіональної Академії управління персоналом успішно працюють в найважливіших секторах економіки та органах державного управління, на різних виробничих і наукових підприємствах, беруть активну участь у громадському та культурному житті країни. Я пишаюся досягненнями Міжрегіональної Академії управління персоналом в освітній та науковій сферах, культурному та спортивному життя, успіхами співробітників, досягненнями студентів на різних олімпіадах і конкурсах, а також високими нагородами вчених університету, отриманими не тільки на Батьківщині, а й за її межами.

Висловлюю щиру вдячність колективу Міжрегіональної Академії управління персоналом за віддану працю, зусилля, що докладаються для підготовки і виховання кадрів, здатних успішно вирішувати сучасні завдання, що стоять перед державою і суспільством.

Бажаю колективу працівників і студентів Міжрегіональної Академії управління персоналом здоров’я, процвітання, творчого натхнення, реалізації інноваційних планів, впевненого прагнення до нових звершень на ниві вітчизняної освіти.

 

З повагою,

Президент Асамблеї,

доктор наук з державного управління,

професор, Заслужений юрист України               Є.О. Романенко