ВІТАННЯ З ДНЕМ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ!

den-evropi-1Шановні колеги!

         У ці травневі дні прийміть мої щирі вітання з Днем Європи в Україні!  Україна останніми роками зробила значні кроки для вступу до європейського співтовариства. З метою забезпечення своїх національних інтересів, Україна проводить активну багатосторонню політику в універсальних та регіональних міжнародних організаціях, а також з іншими державами світу на принципах взаємної вигоди, поваги до суверенітету і територіальної цілісності, з дотриманням норм міжнародного права.

Наша Асамблея і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностей та принципів, притаманних Європейському Союзу, що має сприяти демократичним розвитку і відтворенню інтелектуального потенціалу суспільства, розповсюдженню наукових і технічних досягнень у галузі державного управління та найповнішому використанню досягнень науки в інтересах соціально-економічного розвитку України, в цілому. Саме така політика і є запорукою оздоровлення української держави та відновлення її зростання.

Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця!

І ми – члени європейського співтовариства!

З повагою,

Президент,

д-р. наук з держ. упр.,

професор,

Академік                                                                                                        Є. О. Романенко