Всеукраїнська Асамблея докторів наук із державного управління виступає співорганізатором Міжнародної науково-практичної конференції на тему: «Трансформація системи публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного простору України (модернізація, інновації, розвиток)»

conf

 

Шановні колеги!

Інформуємо, що громадська наукова організація “Всеукраїнська Асамблея докторів наук із державного управління” виступає співорганізатором Міжнародної науково-практичної конференції на тему: «Трансформація системи публічного управління створенням здоров’язбережувального та безпечного  простору України (модернізація, інновації, розвиток)».

Дата проведення наукового заходу уточнюється.

Мета проведення конференції: визначення та обговорення ролі публічного управління у створенні здоров’язбережувального та безпечного простору України.

Цільова аудиторія: фахівці державного управління, працівники органів державної влади та місцевого врядування, науковці, викладачі ВНЗ, педагогічні працівники.

Детальніше із інформацією про конференцію знайомтеся за посиланням: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/novini1/usi-novini1/zaproshuemo-vzyati-uchast-u-roboti-mizhnarodnoi-naukovo-praktichnoi-konferencii.html

Запрошуємо до участі.

 

З повагою,

Президент Асамблеї                                  Романенко Є.О.