Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління виступає організатором ІІ Міжнародної наукової конференції на тему «Science and Global Studies», яка відбудеться 31 березня 2020 року. Запрошуємо до участі!

Шановні колеги!

 

Інформуємо, що Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління виступає організатором ІІ Міжнародної наукової конференції на тему «Science and Global Studies», яка відбудеться 31 березня 2020 року.

Також, співорганізаторами заходу є: Central European Education Institute (Братислава, Словакія), Батумський навчальний університет навігації (Батумі, Грузія), Національний інститут економічних досліджень (Батумі, Грузія), Регіональна Академія Менеджменту (Казахстан) та Видавничий дім«Інтернаука» (Київ, Україна).

Координатор організаційного комітету конференції в Україні:
Коваленко Дмитро, Голова фінансово-економічної наукової ради.

До складу організаційного комітету конференції увійшли: Романенко Є.О. доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України; Мотренко Т.В. доктор філософських наук, професор, Академік Національної академії педагогічних наук України та Жукова І.В. кандидат наук з державного управління, доцент.

Учасники отримають Сертифікат учасника. Сертифікат конференції може вважатися документом, який підтверджує участь у роботі наукової конференції в країні, яка входить до ОЕСР та/або ЄС згідно Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти  і науки України від 14.01.2016 № 13.

Кінцевий термін прийому матеріалів: 30 березня 2020 р.

Завантажити інформаційний лист можна тут.

Запрошуємо до участі у заході.

 

З повагою,
Голова організаційного комітету конференції,
доктор наук із державного управління, професор        Є.О. Романенко