Видавнича діяльність членів нашої Асамблеї

750_300_4565

Вихід у світ наукового видання є значним внеском авторів в розвиток кожної з галузей науки.

Нещодавно, під загальною редакцією Олуйка Віталія Миколайовича – доктора наук з державного управління, професора, Заслуженого юриста України, члена Всеукраїнської асамблеї докторів наук з державного управління, побачила світ книга «Інструменти розвитку об’єднаних територіальних громад в умовах децентралізації влади».

Видання здійснене за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та на запит Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

У книзі узагальнено вимоги законодавства, що стосуються найбільш важливих напрямків роботи об’єднаних територіальних громад, та висвітлено питання їхньої повсякденної роботи.

Книга містить практичні поради та інструменти, що дозволять спрямувати діяльність об’єднаних територіальних громад на благо інтересів та потреб громадян.

Видання розраховане на працівників органів місцевого самоврядування, органів державної влади, науковців, представників муніципальної громадськості.

Вітаємо редактора, авторів та бажаємо їм подальшої плідної роботи на ниві державного управління.

Книгу можна завантажити за посиланням:
http://decentralization.gov.ua/pics/attachments/Kniiga.pdf