Харківському національному університету міського господарства імені О.М. Бекетова 95 років!

Картинки по запросу Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

Шановні колеги!

              Партнер Всеукраїнської асамблеї докторів наук з державного управління, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова відзначив 95-у річницю своєї діяльності. 95 років – значний відрізок часу і поважний вік. За цей період, з невеликого Всеукраїнського Технікуму Комунального Господарства, виріс потужний навчальний та науковий заклад, що впевнено крокує в майбутнє і примножує позитивний імідж України у світі. Спільними зусиллями, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова сприяє соціально-економічному розвитку країни, її регіонів і суб’єктів господарювання.

              Щиро вітаємо професорсько-викладацький склад, співробітників, студентів і випускників Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова з 95-річчям. Бажаємо міцного здоров`я, радісного настрою, добробуту, успіхів, оптимізму та впевненості у майбутньому.

              Інформуємо, що, до свого 95-річчя, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова проводить І Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Інновації в управлінні соціально-економічним розвитком», що відбудеться 05 березня 2018 року, та запрошуємо прийняти участь у ній.

              Мета конференції – визначення та обґрунтування пріоритетних напрямків інновацій в управлінні соціально-економічним розвитком країни, регіонів і суб’єктів господарювання, на основі результатів наукових дискусій.

               Більш детальна інформація міститься за посиланням.

        З повагою,

Президент,

д-р. наук з держ. упр., професор,

Заслужений юрист України              Євген Олександрович Романенко