Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграція наукової спільноти перед глобальними проблемами сучасності»

Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління провела, разом з Регіональною Академією Менеджмента (Казахстан), Європейським науковим фондом «Інститут інновацій» (Польща), Регіональним центром європейської інновації (Польща), Національним інститутом економічних досліджень (Грузія), Східно-європейським інститутом (Російська Федерація), Університетом економіки та підприємництва (Казахстан) та Таразським інноваційно-гуманітарним університетом (Казахстан),  міжнародну науково-практичну конференцію «Інтеграція наукової спільноти перед глобальними проблемами сучасності», що відбулася в м. Осака, Японія 7-9 березня 2017 р.

Від Асамблеї у конференції взяли участь Президент – Романенко Євген Олександрович та Виконавчий директор Президії – Чаплай Ірина Віталіївна з доповіддю по секції «Економічні науки» на тему: «ОСОБЕННОСТИ ОРГАНИЗАЦИОННОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ СИСТЕМЫ СУДЕБНЫХ ОРГАНОВ УКРАИНЫ В СФЕРЕ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ КОРРУПЦИИ».

Учасниками заходу були науковці, представники органів державної влади, громадськість, молодь з Казахстану, Сполучених Штатів Америки, а, також, ряду країн Європи (ФРН, Україна, Білорусь) і Азії (Індія, Ізраїль, Грузія, Киргизстан).

Робота конференції проходила в наступних секціях:

  1. Технічні науки (математика, техніка, технології, енергетика, будівництво, механіка, інформатика)
  2. Природні науки (фізика, хімія, біологія, сільське господарство, екологія, медицина, геологія, географія)
  3. Гуманітарні науки (філологія, філософія, історія, мистецтвознавство, культурологія)
  4. Соціальні науки (психологія, педагогіка, андрагогіка, соціологія, політологія, правознавство)
  5. Економічні науки (економіка, фінанси, менеджмент, державне управління, маркетинг, туризм).

У вітальних промовах виступаючих пролунали слова про те, що глобальний технологічний розвиток потребує взаємодії науки, технології та бізнесу, їхнього зв’язку з державною та міжнародною політиками.

Присутні відзначили, що, на сьогоднішній день, науковці мають відігравати активну роль у розвитку механізмів поширення новітніх технологічних досягнень, зокрема, розвивати зв’язки з багатонаціональними корпораціями та їх виробничими мережами, оскільки саме на них припадає переважна частина недержавних науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт.

Учасники конференції представляли свої  матеріали у формі презентацій, проектів, що включали наукову розробку з представленням слайдів, реклами, відеокліпів, анімації та інше.

За результатами роботи науково-практичної конференції буде опубліковане видання тез доповідей та повідомлень окремим збірником.

Дізнайтесь більше інформації на сайті: http://www.regionacadem.org/

конференцію «Інтеграція наукової спільноти перед глобальними проблемами сучасності»