В Університеті Новітніх Технологій за ініціативи керівництва ОО “ВАДНД” створено кафедру публічного управління та інформаційного менеджменту

kafedra

 

В Університеті Новітніх Технологій, очолюваному кандидатом юридичних наук, доцентом – Світланою Циганій за ініціативи Президента ОО “ВАДНД” – Євгена Романенка та під керівництвом Виконавчого директора Президії ОО “ВАДНД” – Ірини Жукової створено кафедру публічного управління та інформаційного менеджменту.

Спираючись на кращі вітчизняні та світові традиції підготовки кадрів вищої управлінської ланки, Кафедра формуватиме у здобувачів вищої освіти компетенції, що відповідають стандартам провідних центрів підготовки кадрів для державної служби.

У цілому, діяльність Кафедри будується навколо підготовки і реалізації навчальних дисциплін в області публічного управління, менеджменту, які орієнтовані на знайомство здобувачів вищої освіти з існуючим досвідом управління і розвиток здатності застосовувати його самостійно, шукати власні рішення, що відповідають унікальності ситуацій, в яких вони застосовуються. Спеціальна увага Кафедри приділяється активним методам навчання і підтримці самостійної роботи здобувачів вищої освіти (проєктної, дослідницької, організаційної та ін.). Форми навчання – різноманітні, включають як традиційні лекційні і семінарські заняття, так і сучасні дистанційні, інтерактивні методи навчання.

Детальніше за посиланням: http://unt.edu.ua/pro-kafedru-publichnogo-upravlinnya-ta-informaczijnogo-menedzhmentu/

Запрошуємо до наукової співпраці!!!

ДОСЯГНЕМО УСПІХУ РАЗОМ!!!