ЗАПРОШЕННЯ НА СТАЖУВАННЯ ДО ВАРШАВИ

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ!

 Відповідно до «Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам», затвердженого наказом МОН України від 14.01.2016 № 13 для отримання вчених звань доцента, професора, старшого наукового співробітника, захисту дисертацій необхідною умовою є закордонне стажування.

Ректор, доктор Сильвія Гвожьджєвіч запрошує докторів наук, професорів, кандидатів наук, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів України пройти стажування у Польсько-Українському міжнародному інституті інновацій, науки, освіти та розвитку (MII) у Варшаві (Республіка Польща). Організаторами даного стажування є «Польсько-Український міжнародний інститут інновацій, науки, освіти та розвитку у Варшаві (MII)» і навчальна організація «Європейський форум права та освіти» (EFPE) (http://efpe.org.pl/o-forum/zespol-4/). Навчання провадять сертифіковані міжнародні експерти Європейського Союзу. Робочі мови: польська, англійська, російська, українська.

Усі учасники заочного курсу отримають міжнародний сертифікат про піврічне стажування із зазначенням обраної ними теми загальним обсягом 108 кредитів.

Стажування проводитиметься на основі електронної платформи у режимі online та розпочнеться 01 червня 2016 року. Кожен отримає індивідуальний пароль до активізації своєї сторінки у е-learning платформі.

Урочисте вручення сертифікатів про підвищення кваліфікації відбудеться 17 листопада 2016 року у Палаці науки і технології у Варшаві на Першому форумі університетів Східної Європи «Європейські зразки якості академічного навчання».

У випадку відсутності особи, яка пройшла стажування, документи будуть надіслані поштою на вказану у її анкеті адресу.

Усі бажаючі повинні заповнити анкету й надіслати її за адресою: [email protected]. Анкети приймаються до 1 червня 2016 р. включно.

Організаційний внесок становить 60 євро для працівників НУВГП і 120 євро для представників інших ВНЗ, підприємств, установ, організацій України.

Додаткова інформація: д.е.н., професор Якимчук Аліна Юріївна,
м.т. 0975981453, [email protected]. Адреса: м. Рівне, вул. Олекси Новака, 75, 238 ауд., кафедра державного управління документознавства та інформаційної діяльності НУВГП.

Республіка Польща: доктор Сильвія Гвожьджєвіч м.т. +48690900994, [email protected].