Вийшов ювілейний 20 випуск фахового із державного управління збірника “Публічне урядування”

 Картинки по запросу vfeg

Шановні колеги!

 

Вийшов ювілейний 20 випуск фахового із державного управління збірника “Публічне урядування”.

Випуск можна завантажити тут.

За час свого існування, видання міцно закріпилося в інформаційному просторі галузі державного управління, сформувало аудиторію професійних та відданих читачів. На сьогодні, у збірнику надруковано близько 500 актуальних наукових статей, тираж кожного номера досягає 300 екземплярів. Видання стало для тисячі читачів порадником і помічником, об’єктивним інформатором і аналітиком, консультантом і посередником у вирішенні питань, проблем парламентаризму та полiтичного менеджменту, суспільно-політичного та соціально-економічного життя країни, публічної політики та інформаційно-цифрових технологій тощо.

Нам вдалося зібрати в редакції творчий колектив однодумців, професійний авторитетний авторський актив і домогтися високої дієвості публікацій, професійного підходу до справи. 

Щиро вдячний співзасновнику видання Міжрегіональній Академії управління персоналом, партнерам, редакційній колегії, авторам, читачам і всім друзям видання!

Бажаю міцного здоров’я, щастя, оптимізму, нових творчих успіхів на благо розвитку науки державного управління в Україні!
Запрошую до публікації статей у наступних випусках видання.
Детальніше з інформацією про видання можна ознайомитися на його офіційному сайті: http://vadnd.org.ua/ua/general-information/

 

З повагою,

Головний редактор,
доктор наук із державного управління, професор,
Заслужений юрист України                                Є.О. Романенко