Видавництвом «Қазақ университеті» видано «Медіа і інформаційна грамотність. Російсько-казахський словник-довідник »- 2019 р., 273 стор. Автори-упорядники члени Всеукраїнської Асамблеї Докторів Наук із Державного управління – вчені КазНУ ім. аль-Фарабі

IMG_8333

 

Видавництвом «Қазақ университеті» видано «Медіа і інформаційна грамотність. Російсько-казахський словник-довідник »- 2019 р., 273 стор.

Автори-упорядники члени Всеукраїнської Асамблеї Докторів Наук із Державного управління – вчені КазНУ ім. аль-Фарабі Ахметова Л.С., Верьовкін А.В., Кудабай А.А., Ліфанова Т.Ю., Шорохов Д.П. працювали над книгою більше десяти років.
У російсько-казахському словнику-довіднику представлений комплексний підхід до медіаграмотності і медіаосвіим, орієнтований на максимально широку теоретико-методологічну базу. У словнику-довіднику узагальнено не тільки поняття, які вузько характеризують систему основних термінів, якими оперують медіаграмотність і медіаосвіта, а й представлені поняття, що розкривають основні теоретично підходи до формування масових комунікацій, інформаційно-комунікативних технологій та суспільної свідомості.
Словник-довідник буде корисний для школярів і молоді, а також для журналістів, педагогів, PR-фахівців і всіх тих, хто цікавиться питаннями медіаграмотності і медіаосвіти.
Словник-довідник видано в рамках грантового проекту AP05135021 «Розробка національної моделі казахстанської медіаосвіти в контексті модернізації суспільної свідомості і реалізації пріоритетів “Мәңгілік ел”» Міністерства освіти і науки Республіки Казахстан.

 

IMG_8336