Проректора МАУП Романенка Є.О. і завідувача кафедрою фінансів, банківської і страхової справи МАУП Дація О.І. нагороджено Відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Відзнака Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».png

Проректора Міжрегіональної Академії управління персоналом, доктора наук з державного управління, професора, Заслуженого юриста України Романенка Євгена Олександровича та Завідувача кафедри фінансів, банківської та страхової справ Міжрегіональної Академії управління персоналом, доктора економічних наук, професора Дація Олександра Івановича нагороджено Відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Відзнака Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» – державна нагорода України – відзнака Президента України, що встановлена з метою гідного відзначення працівників підприємств, установ та організацій, інших осіб, які залучалися або добровільно забезпечували проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, здійснювали волонтерську діяльність, перебуваючи в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення.

Вітаємо шановних колег із нагородженням та бажаємо  здоров`я, благополуччя, душевного тепла, якомога більшої кількості моментів непідробної радості. Подальших Вам успіхів у нелегкій справі примноження добра на нашій землі та розбудови країни.

Колектив Асамблеї