ЗАПРОШУЄМО на навчальний семінар «СУЧАСНІ ТЕХНІКИ СПІЛКУВАННЯ ЯК МИСТЕЦТВО ЕФЕКТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ У СОЦІУМІ»

Безымянный

Кафедра професійної освіти та управління навчальним закладом МАУП, за підтримки Всеукраїнської Асамблеї докторів наук з державного управління, проводить  навчальний семінар «СУЧАСНІ ТЕХНІКИ СПІЛКУВАННЯ ЯК МИСТЕЦТВО ЕФЕКТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ У СОЦІУМІ». Навчальний семінар відбудеться 17 квітня 2019 р., з 12.00 до 16.00 у МАУП.

Для кого:

  • представників галузі державного управління, бізнесу, громадських організацій, закладів освіти, підприємств;

  • політологів, соціологів, менеджерів, маркетологів, педагогів, психологів, тренерів, коучів, спікерів;

  • усіх зацікавлених темою особистісного зростання.

 

Мета заходу: освоїти практичні навички ефективних комунікацій.

Завдання заходу:

  1. Визначити рівень комунікаційних якостей учасників (анкетування, опитування, аналіз, само презентація, ділові та рольові ігри, розігрування різних ситуацій спілкування, запобігання та подолання конфліктів).

  2. Навчитись використовувати різноманітні способи і методи роботи з інформацією: формування власного іміджу, інформаційного портрету навчального закладу, робота з різними цільовими групами у ділових комунікаціях.

  3. Познайомити учасників з особливостями ділових комунікацій в різних сферах життя: ділові та рольові ігри, розігрування різних життєвих ситуацій.

  4. Навчитись застосовувати на практиці отримані знання, вміння та навички, в т.ч.: ділові комунікації, переписка, телефонні, письмові, смс, E-mail переговори, комунікації в соціальних мережах.

  5. Вироблення особистої та командної стратегії формування і просування іміджу в середовищі колег, партнерських організацій та інших контактних аудиторіях.

Контактна особа: Завідувач кафедри професійної освіти та управління навчальним закладом Чаплай  Ірина Віталіївна0639517855[email protected].

Інформаційний лист можна завантажити тут.