Вітання Романенку Євгену Олександровичу, Президенту ГО «ВАДНД», від Одеського відокремленого підрозділу ГО «ВАДНД», з високою нагородою Української Православної Церкви – Орденом святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня!

             

             Щиро вітаємо вельмишановного Романенка Євгена Олександровича, доктора наук державного управління, професора, Заслуженого юриста України, завідувача кафедри публічного адміністрування МАУП, Президента ГО «Всеукраїнська Асамблея докторів наук державного управління» з високою нагородою Української Православної Церкви – Орденом святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня!

            Заслуги Євгена Олександровича в сфері державного управління, безсумнівно, відзначені високими науковими досягненнями, званнями та ступенями. Подвижницька діяльність щодо популяризування у світі вітчизняної науки державного управління викликає велику повагу та вдячність науковців і практиків цієї галузі.  Самовіддана праця Євгена Олександровича щодо розвитку в державі публічного управління й підготовки науково-педагогічних кадрів визнана не тільки в науковому середовищі.

          Ми щиро радіємо, що багатогранну неординарну особистість Євгена Олександровича оцінила Українська Православна Церква та відзначила високими нагородами за відродження духовності в житті суспільства і держави!

        Зичимо Євгену Олександровичу здоров’я, сил й енергії для нових досягнень та плідної праці! Всіх земних благ Вам!

       Одеський відокремлений підрозділ

ГО «Всеукраїнська Асамблея докторів наук державного управління»