NISPAcee з 24-26 травня 2018 року проводитиме конференцію в Румунії на тему: «Державне управління: добробут і зростання»

         

ГО ВАДНД

             

            Асамблея, протягом більше 2-ох років,  має партнерські відносини з NISPAcee. NISPAcee найстаріша в світі асоціація і визнаний лідер, що представляє освітні установи Центральної та Східної Європи, що здійснюють наукову діяльність і дослідження в галузі державного управління, а, також, підготовку професіоналів, які працюють у цій галузі в якості практиків, дослідників, інструкторів, викладачів, або академічних працівників. Ми обмінюємося інформацією про основні заходи, досвідом роботи з розвитку державного управління.

        Інформуємо Вас, що NISPAcee з 24-26 травня 2018 року проводитиме конференцію в Румунії на тему: «Державне управління: добробут і зростання».

       Проведення конференції має на меті оприлюднення результатів навчальних досягнень та наукових досліджень з державного управління для розгляду, на експертно-науковому рівні, стратегій, методів та інструментів реформування галузі, шляхом упровадження європейських підходів.

          За результатами проведення заходу, буде надрукований збірник тез, до подання матеріалів у який можуть долучитися усі бажаючі.

        Кінцевий термін подачі матеріалів конференції – 15 жовтня 2017 року.

        Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися за посиланням: http://www.nispa.org/user_reg_paper_prenote26.php?cid