02 листопада 2018 р. в МАУП відбулася міжнародна науково-практична конференція «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИМІР РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ», співорганізатором якої виступила громадська наукова організація «Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління»

Похожее изображение

02 листопада 2018 р. в МАУП відбулася міжнародна науково-практична конференція «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИМІР РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ», співорганізатором якої виступила громадська наукова організація «Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління».  Метою конференції було наукове дискутування та узагальнення багатоаспектної практики публічного управління, розвитку нових концептуальних підходів, поглиблення досліджень теоретико-методологічних основ становлення української державності.

Захід пройшов під науковим керівництвом доктора наук з державного управління, професора Романенка Є.О. ставши майданчиком для відкритого діалогу, обміну думками та обговорення важливих питань реформування публічного управління між представниками науки,  влади, громадськості. Загалом конференція зібрала понад 30 учасників з різних міст України.

Учасники заходу ділилися своїм досвідом щодо перспектив державного управління в Україні та світі. Також цікавими для учасників конференції були виступи присвячені питанням законодавчого забезпечення інституту державної служби в Україні у контексті європейської інтеграції та підвищення ролі державних інституцій в соціально-економічному розвитку суспільства в контексті європейського виміру.

Основні висновки  та пропозиції, що висловлені учасниками  конференції, узагальнено у збірнику матеріалів конференції. По завершенню роботи конференції модератор заходу Пархоменко-Куцевіл О.І. відзначила  плідну, добре скоординовану та результативну роботу конференції.

Також учасниками заходу висловлено пропозицію регулярно проводити такі тематичні з державного управління  науково-практичні конференції в МАУП, що об’єднують зусилля навчальних закладів, наукових установ, органів влади та місцевого самоврядування, бізнес – структур та громадськості.