ЩОДО УЧАСТІ АСАМБЛЕЇ (ЯК СПІВОРГАНІЗАТОРА) У ПРОВЕДЕННІ КОНФЕРЕНЦІЇ!

f76b73db47a4749bcc38d3d4ff0b4c1d

 

19 жовтня 2016 року Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління провела, разом з Регіональною Академією Менеджмента (Казахстан), Європейським науковим фондом «Інститут інновацій» (Польща), Регіональним центром європейської інновації (Польща), Національним інститутом економічних досліджень (Грузія), Східно-європейським інститутом (Російська Федерація), Університетом економіки та підприємництва (Казахстан) та Таразським інноваційно-гуманітарним університетом (Казахстан),  міжнародну науково-практичну конференцію «Членство у СОТ: перспективи наукових досліджень та міжнародного ринку технологій», що пройшла в Бангкоку (Таїланд).

Від Асамблеї у конференції взяли участь Президент – Романенко Євген Олександрович та учений секретар – Чаплай Ірина Віталіївна з доповіддю по секції «Економічні науки» на тему: «Сущность разработки товарной политики предприятия».

Учасниками заходу були науковці, представники органів державної влади, громадськість, молодь з Казахстану, Сполучених Штатів Америки, а, також, ряду країн Європи (ФРН, Україна, Білорусь) і Азії (Індія, Ізраїль, Грузія, Киргизстан).

У вітальних промовах представників органів публічної влади пролунали слова щодо необхідності інтеграції до світового економічного співтовариства та було висловлено сподівання на подальше забезпечення дієвих механізмів правового захисту інвестицій та інновацій, творчого і наукового потенціалу.

Присутні відзначили, що, на сьогоднішній день, важко оцінити позитивний чи негативний ефект від вступу в СОТ, адже, очікування від вступу до СОТ можуть виявитися перебільшеними через недосконалість механізму функціонування СОТ, через що очікувані переваги від вступу можуть бути недосяжними, або перетворитися на недоліки.

За результатами роботи науково-практичної конференції буде опубліковане видання тез доповідей та повідомлень окремим збірником.

Дізнайтесь більше інформації на сайті: http://www.regionacadem.org/