Між громадською організацією «Всеукраїнська асамблея докторів наук із державного управління» та Інститутом підготовки кадрів державної служби зайнятості України підписаний Договір про співробітництво

                                        Похожее изображение       

 

                    Між громадською організацією «Всеукраїнська асамблея докторів наук із державного управління», в особі Президента, доктора наук з державного управління, професора Романенка Євгена Олександровича, та Інститутом підготовки кадрів державної служби зайнятості України, в особі В.о. Ректора, доктора наук з державного управління, професора Войтович Радмили Василівни, підписаний Договір про співробітництво.

              Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України функціонує на ринку освітніх послуг з 1991 року і є унікальним, за своєю спрямованістю, галузевим навчальним закладом. Головні завдання Інституту – підвищення кваліфікації і підготовка фахівців державної служби зайнятості, проведення науково-прикладних досліджень з питань ринку праці, зайнятості населення, соціальної політики держави та розвитку соціально-трудових відносин.

               В рамках співпраці, заплановане проведення спільних наукових заходів, досліджень, спрямованих на: розв’язання державно-управлінських завдань у різних галузях життєдіяльності суспільства; обмін досвідом, інформацією, науковими та практичними публікаціями з актуальних питань державного управління;  організацію спільної роботи з підготовки та публікації науково-практичної літератури, її поширення, розповсюдження та ін.