Асамблея запрошує до участі в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИМІР РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ»!

Картинки по запросу наука конференції

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі в роботі

Міжнародної науково-практичної конференції

«ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИМІР РЕФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ».

Метою конференції є наукове дискутування та узагальнення багатоаспектної практики публічного управління, розвитку нових концептуальних підходів, поглиблення досліджень теоретико-методологічних основ становлення української державності

Конференція відбудеться 2 листопада 2018 року у приміщення конференц-залу Міжрегіональної академії управління персоналом (актова зала корпусу Президії, м. Київ, вул. Фрометівська, 2).

Тематичні напрямки роботи конференції:

Пленарне засідання: «Сучасні проблеми розвитку галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

Модератори Романенко Є.О., д.держ.упр.

Дискусійний клуб: «Формування формули спеціальності галузі знань «Публічне управління та адміністрування»: проблеми та перспективи».

Модератор: Пархоменко-Куцевіл О.І., д.держ.упр.

Керівникам регіональних осередків ГО «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління» підготувати доповідь до 5 хвилин щодо діяльності осередку та подати до 20 жовтня2018 року тему доповіді на адресу Координатора заходу від ГО «Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління».

До початку конференції передбачається видання збірника тез виступів. До 20 жовтня 2018 року подати тези до зазначеного видання.

Детальніше з інформацією про конференцію можна ознайомитися тут.