Продовжується набір матеріалів для розміщення у збірнику тез доповідей Міжнародної наукової конференції на тему «Science and Global Studies»

Безымянный

Шановні колеги!

Інформуємо, що продовжується набір матеріалів для розміщення у збірнику тез доповідей (в електронному та друкованому варіантах) Міжнародної наукової конференції на тему «Science and Global Studies», яка відбудеться 30 грудня 2019 року.

Організатори заходу: Central European Education Institute (Братислава, Словакія), Батумський навчальний університет навігації (Батумі, Грузія), Національний інститут економічних досліджень (Батумі, Грузія), Регіональна Академія Менеджменту (Казахстан) та Всеукраїнська Асамблея докторів наук з державного управління (Київ, Україна).

Учасники отримають Сертифіката учасника. Сертифікат конференції може вважатися документом, який підтверджує участь у роботі наукової конференції в країні, яка входить до ОЕСР та/або ЄС згідно Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково педагогічним працівникам, затвердженого Наказом Міністерства освіти  і науки України від 14.01.2016 № 13.

Кінцевий термін прийому матеріалів: 29 грудня 2019 р.

Завантажити інформаційний лист можна тут.

 

З повагою,
Голова організаційного комітету конференції,
доктор наук із державного управління, професор        Є.О. Романенко