Головою експертної ради з питань атестації наукових кадрів з суспільних наук МОН України обрано Рафальського Олега Олексійовича. Вітаємо.

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України “Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів” від 02.12.2022 № 2022 р. затверджено персональний склад експертної ради з питань атестації наукових кадрів з суспільних наук.
Головою експертної ради обрано Рафальського Олега Олексійовича – директора Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І. Ф. Кураса НАН України, член-кореспондента Національної академії наук України, доктора історичних наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук України, віцепрезидента НАН України.
Упевнені, що Ваш високий професіоналізм, лідерство, досвід, творча ініціатива та енергія закладуть міцні підвалини для інноваційного розвитку науки.
Щиро бажаємо міцного здоров’я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя, достатку і лише позитивної енергетики.

З повагою,
Президент Є.Романенко