Вітаємо шановних колег із обранням до персонального складу експертної ради з питань атестації наукових кадрів з суспільних наук

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України “Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів” від 02.12.2022 № 2022 р. затверджено персональний склад експертної ради з питань атестації наукових кадрів з суспільних наук.
До персонального складу експертної ради з питань атестації наукових кадрів з суспільних наук увійшли шановні колеги громадської наукової організації “Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління”: Драган Іван Олександрович – доктор наук з державного управління, професор; Непомнящий Олександр Михайлович – доктор наук з державного управління, професор; Гаєвська Лариса Анатоліївна – доктор наук з державного управління, професор; Баштанник Віталій Володимирович – доктор наук з державного управління, професор; Бєлова Людмила Олександрівна – доктор соціологічних наук, професор.
Упевнені, що Ваш високий професіоналізм, лідерство, досвід, творча ініціатива та енергія закладуть міцні підвалини для інноваційного розвитку науки.
Щиро бажаємо міцного здоров’я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя, достатку і лише позитивної енергетики.

З повагою,
президент Є.О. Романенко