Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління, разом із провідними міжнародними науковими закладами, виступила співорганізатором ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент качества: поиск и решения»

         

       Всеукраїнська асамблея докторів наук з державного управління, разом із провідними міжнародними науковими закладами, виступила співорганізатором ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент качества: поиск и решения», що відбулася в м. Куала-Лумпурі, Малайзія, 27-29 листопада 2017 р.

         Основою метою конференції було зосередження уваги на проблемах менеджменту якості в різних напрямках державного управління, що їх розв’язання пов’язане із викликами сьогодення. Також, головним завданням заходу є обмін інформацією, досвідом та поглиблення знань, в першу чергу, молодих вчених, аспірантів та фахівців у галузі сучасного менеджменту та маркетингу. Значну увагу було приділено використанню комп’ютерних технологій при моделюванні та дослідженні характеристик сталого зростання і розвитку економіки.

        На конференції було представлено близько ста доповідей вчених, викладачів і дослідників з Туреччини, Польщі, Грузії, України, Білорусі, Киргизстану, Таджикистану, Боснії і Герцеговини, Північного Кіпру, Татарстану, Сибіру, ​​Чечні. Також, зі своїми доповідями, виступили науковці з усіх представлених регіонів Казахстану.

        Проведення конференції, такого рівня, на базі Регіональної Академії Менеджменту, стимулює удосконалення традиційних і створення нових освітніх технологій, сприяє популяризації науки у світі.

        Конференція відзначила позитивний момент поєднання, у межах одного заходу, розгляду широкого кола питань, що пов’язані із економікою, політикою, соціологією, менеджментом. Таке поєднання прискорює обмін науковими досягненнями у різних галузях науки і сприяє інтенсивному впровадженню наукових розробок у виробничу практику.

        У конференції взяли участь д-р. наук з держ. упр., професор, Заслужений юрист України Романенко Євген Олександрович, канд. наук з держ. упр. Чаплай Ірина Віталіївн та Андреєв Василь Миколайович, аспірант кафедри публічного адміністрування Міжрегіональної академії управління персоналом.

        За результатами проведення конференції, буде опублікований збірник наукових праць і розміщений на сайті Регіональної Академії Менеджменту: http://www.regionacadem.org