Вийшов англомовний № 1(26) (спецвипуск) 2021 фахового збірника з державного управління “Публічне урядування”!

6EC46D8C-EEBA-4629-93FF-9CE7C72979F6

Шановні колеги!

Інформуємо, що вийшов англомовний № 1(26) (спецвипуск) 2021 фахового збірника з державного управління “Публічне урядування”.

Збірник можна завантажити тут.

Це вже п’ятий спеціалізований номер збірника, який включає статті учасників щорічних наукових заходів Української школи архетипіки!

Високий рівень публікацій, широке коло обговорюваних проблем, баланс теоретичного і практичного підходів зробили видання авторитетним та добре пізнаваним у науці державного управління як в Україні, так і закордоном. Також, збірник виразно відрізняють молоде завзяття та демократичність у поєднанні з ґрунтовністю і традиційною науковістю.

У випуску Ви познайомитеся із: обґрунтуванням методологічних аспектів взаємозв’язку інституціоналізму та архетипіки в публічному управлінні; визначенням шляхів посилення нормативно-правового та інституційного забезпечень культурної політики з метою створення системи державного протекціонізму розвитку культури та мистецтва; аналізом етапів розвитку місцевого самоврядування на теренах України з урахуванням архетипних засад та визначення подальших можливих заходів щодо вдосконалення процесу проведення реформи децентралізації влади в Україні та ін.

Дякуємо за співпрацю!

 

З повагою,

Головний редактор                             Є. Романенко